Banan (köttbulle) i pyjamas

Idag mina vänner, alla jag känner (och inte känner) kan jag berätta att jag gått hemma i pyjamas heeela dagen för att sedan fortsätta aftonen/kvällen i samma anda. 06.50 imorse (trodde jag)  vaknade jag i vanlig ordning till den ljuva stämman från Mollie som låg på mage (hon hatar det) och gnällde för att hon inte fick sig framåt (hon försöker i sinne). Klockan visade sig vara 07.50 och en skön sovmorgon dvs. 

Jag vill inte kommentera dagen (tänker därför göra det) som varit allt annat än upphetsande då Mollie visade prov på att hon faktiskt har ett humör och att hon kan låta! Jag skojar inte när jag säger att hon har gnällt/gråtit/skrikit sedan vi steg upp imorse men i samma veva som pappa kom instampandes genom dörren sken trollet upp som en sol och har varit sitt "vanliga" jag hela kvällen (är det mig hon är less på?) Nåväl, lite blommig falukorv och stuvade mackisar till middag och sedan har soffan regerat ikväll!





Puss & hopp om en gladare dag imorgon då babyrytmik och bus på "öppna förskolan" väntar!

Misslyckat försök..

Lite härliga bilder ifrån tidigare i veckan då Josse och Nova kom på besök. Vi tog en skön promenad i vårsolen och släppte lös våra solstrålar på golvet. Nova var dock liite skeptisk till Mollies beteende ja, bilderna talar ju för sig själva!




   
Ett försök att få två små flickor att ligga bredvid varandra och titta in i kameran..

Tapet på tapeten!

Tjabba, Tjena Hallå!

Idag startade vi upp dagen men "dopfest" i kyrkan där alla små barn som döptes -08 fick en dopgåva och en plats på det foto som togs med alla föräldrar och barn. Eftersom att Mollie döptes -09 så..fick hon vara med och fira ändå ;) Alla polarna ifrån "öppna förskolan" var ju där så varför inte=)!

Efter kaffet promenerade vi hem igen och jag fick ett städil och gick "berserk" på boaseringen och listerna som numera är vita (inte gulbrunfläckiga). Varför inte fortsätta kvällen med ännu ett projekt så tapetsering kom upp på tapeten (haha) och äntligen blev vi färdiga i sovrummet DOCK inte helt utan bråk, irritationer och en reva mitt i tapeten, tårar och lim fulla golvet. Det är iaf klart nu men NO MORE tapetsera TOGETHER för vår del!



Vad har ni själva gjort idag?

Mollie har börjat få komma över till vår säng på natten/morgonen då hon genast somnar om igen (Thank GOD!). DOCK ligger hon och sparkas/nyps/klöser och petar på oss i sömnen vilket inte uppskattades av pappa Fredde som var den mest utsatta inatt. Det är helt sjukt, man kan tro att hon är vaken ni vet som barn gör när de nyper en i näsan, stoppar in fingret i ögat etc etc men Mollie gör det i sömnen!!
Nåväl, jag vaknade iaf ovanligt sent idag då Trollan låg en decimeter ifrån mitt ansikte och försökte peta ut mitt öga (i vaket tillstånd). Såna gånger är det inte så svårt att stiga upp eller...man har ju inte direkt något val men det är så mysigt att starta dagen med lite Molliemys!! (egentligen ville jag bara trycka på "somnaomigenungeknappen" men det kan man ju inte skriva så här offenligt=P!

Brummelumm upp till stàn, en latte på Waynes och lite sicksackande mellan klädhyllorna innan vi (Jag, Vera, Tindra, Mollie) tutade vidare till Edda där "ProvaPåBabySim" höll småflickorna roade i cirkus en halvtimma innan det var dags att ratta hemåt för att sedan kasta i sig mat och åka upp till stan igen för att förbränna den morotskaka jag lyckades trycka i mig tidigare idag.

Min älskade mamma som skämmer bort mig (se: Mollie ) alldeles för mycket hade, tidigare idag, lämnat ett paket i brevlådan med två otroligt söta pyjamas (pojamas som jag säger) så Tusen TACK =) !!!

  << Mollie fick, förutom ett par söta jeans och mer haklappar, en ny mössa också


Så där...då vet ni vad vi gjort idag, vad har ni själva pysslat med?=)


Trött bebis till högstbjudande!

Trött bebis som inte vill sova till högstbjudande!! (skämt å sido) Men visst kan man få en smärre hjärnblödning ibland !!Jag vet inte varför men att sova på dagarna är "hell to hard" för henne *grr* men NU sover hon iaf ute i vagnen så jag passade på att tvätta hennes sängkläder och hänga ut täcket och kudden i hopp om att hon ska bli omvänd!! :)

Om en stund kommer Josse och Nova hit så jag tänkte damma av utemöblerna och smälla upp dem på altanen för en skön stund i vårsolen. Dock har jag ingenting hemma att bjuda på då kakmonstret Fredrik varit i farten (igen) !

Några sköna bilder som Fredde tog på Mollie i Lördags då jag jobbade...

 
 
Trots att det finns stunder ibland då man bara vill ta "mammaledigt" för en stund, lägga sig i badet med en tidning i handen och bara "vara" så finns det ingenting som går upp emot en glad liten bebis i sina bästa dagar ;)!!!
 


En dag hos familjen Andersson/Holmqvist

I morse ringde min kära mor och ville bromt att jag skulle sätta på kaffet i brist på föda efter att ha fastat i ett dygn (provtagning ni vet). "Momme mamma Marie" hade även med sig halva frukostbordet ifrån Ica dvs ost, gurka, tomat, skinka och inte minst färska frallor - ME LIKE!




Lite sällskap och behövlig barnpassning tills det var dags att återigen springa till babyrytmiken för att sedan komma inflåsande till samlingen av barn och föräldrar! Solen sken och en promenix lockande efteråt men .. jag "sprang på" en dammkossa imorse som tyckte att det började bli trångt om utrymme när alla andra kossor också skuttade omkring på golvet så jag tog mig i kragen och letade efter sk. "dammkällor" och så här såg det ut när jag gick skallgång genom hushållet...

    
Do, Did, Done = skurat ovanpå skåpen, skurat bakom spisen + själva spisen och skurat upp Mollies gåstol där jag både hittade fjolårets kakrester och årets majskrokskräk Yammii!!!

Dagens höjdpunkt är när klockan slagit halv fem och pappa stiger in genom dörren för då börjar festen som stavas BUS och en "tråkig" dag med mammas städning övergår i en skrattande lek som fortskrider tills det är dags att säga natti!


 

                                                                                         " Livet leker"

En dag i gula poolen

Idag har Mollie, som sagt, badat på badhuset för första gången och detta med positiva besked! Hon är vääldigt skeptisk till vårt badkar hemma och ger mamma "onda blicken" varenda gång hon försöker blötlägga kräkmonstret i fråga! Nåväl, så fort Mollie hamnat i plurret (gula poolen så att säga) så var festen igång och en favorit i repris nästa vecka är redan spikat! Julle visade hur man gör när man dyker så Mollie och Tindra ville ju inte vara sämre och doppade sig de med utan minsta reaktion :) Tyvärr var jag liite för optismistisk vad gäller fototagningen då jag hade fullt upp med att försöka hålla fast trollan som gärna ville springa i vatttnet. Hon ville även lägga sig på mage men ser ni det gick inte riktigt =P!

Vi hämtade upp pappsen på jobbet och hann nästan bara hem och slänga in maten i ugnen när Mollies farmor och farbror kom på besök för att passa liten medan mamma och pappa träffade grannarna för lite surr och smörgåstårta på föreningsstämman!


Hela helgen på tio rader...

I`m back! Så var den helgen över och inte utan att ha hunnit med både mys,mat och bus! I Fredags hade vi uppslutning med tjejerna och Amanda som äntligen pallrat sig hem ifrån Frankrike! Kvällen spenderades för ovanlighetens skull hemma men dock i gott sällskap av Mollies faster m.familj.Vi frossade i pizza och beundrade våra små flickor som endast skiljer fyra månader i ålder.  Lördagen indroducerades med jobb för min del och sedan firade vi en matchfri helg med laget (skämt å sido) vi hade iaf lagfest men eftersom att jag är för UNG så blev det ingen utgång för min del utan hemgång vid elva! Idag, efter att ha tillbringat förmiddagen med Molliemys, begav vi oss till stàn och pappa där vi stannade fram till aftonen då vi träffade halva tjocka på grillen i Kåge där mamma bjöd på middag. Med mättade magar "rullade" vi  vidare till syrran och firade henne med den ena bullen efter den andra. Mollie njöt i vimlet av barn och vuxna som busade och när klockan slagit sju var det dags att hasa sig hemåt igen för en kväll framför TV:n och Wipeout/Beck och...så var den helgen slut!

Imorgon ska Mollie få bada på badhuset för första gången och...bilder kommer på det ;)!!

Nattinatti!!!


Klipp dig och skaffa dig ett jobb!

Ni vet väl vad man brukar säga: "klipp dig och skaffa dig ett jobb" ?! Idag tog jag tag i saken och klippte mig för att sedan åka hem igen och söka skola för att förhoppningvis om några år ha ett jobb! Mollies farmor hade sessan på stàn under tiden jag var och gjorde mig av med några kilo hårtussar och efter ca 3 h och 1500:- fattigare ser jag nu ut så här:

Före:                                                     Efter:

   

Föressten...alla ni som tycker att jag är en dåre som skurar som en tok här hemma:
Såg ni "Rent Hus" ikväll? Städtanterna är ju mina själsfränder då de också anser att man ska byta handdukar på toaletten flera ggr i veckan och när man dammsuger ska man även ta med lister osv. Jag trodde att jag var knäpp men där ligger jag ett steg före hörreni=P!!!

Nattinatt!


Grattis Mollie 6 mån!

Hallå där! Nu har jag precis mättat magen och säckat ner mig i soffan efter kvällens fotbollsträning. Fredde har målat sista väggen i sovrummet ikväll så vi sover på soffan à 80 cm inatt och visst kan det vara mysigt om man bortser från att någon kommer att falla ner på golvet sjuttioelva ggr för att den andra rör på sig, (jag) kaminen själv kommer att svättas bort och Fredde kommer att sova otroligt dåligt för att jag ligger och sparkar honom i sömnen - annars ska det nog gå bra :) !

Mollie, Mollan, Trollie, Trollan Andersson blev sex månader idag och detta firas med....de vanliga rutinerna och inte minst favoritmålet banangröt där vid middagstid :) !!


 


Hej solen!

Hej solen!! Har ni sett vilken otroligt fint väder idag så inne kan man ju definitivt inte vara!! Vi ska iväg och sjunga lite på babyrytmiken och sedan väntar en skön promenix till Ske-hamn och Sofia där resterande mammor och barn kommer att infinna sig!
 Jag har fortfarande en puls på kring 200 efter gårdagens rysare! Så otroligt skönt att visa att "vilja slår klass" men samtidigt...vinner man efter två övertidsperioder i sjunde och avgörande matchen mot Linköping så tycker inte jag iaf att det handlar om någon skräll utan rättare sagt underskattning från deras (folkets) sida!!!
 
Nåväl, Mollie fortsätter med sina uppvaknanden på nätterna och hon hann väl vakna två ggr inatt innan hon bestämde sig för att göra morgon kl. 05.00 för att sedan stiga upp och göra pappa sällskap vid frukostbordet. Tack och lov somnade hon om vid sex igen men en hel natts sömn EFTERLYSES!



                                                                               ( Bilden är tagen igår morse)

Ha en skön dag!

Fredag med brudarna

Hej! Slänger in lite bilder från i Fredags då vi träffade brudarna för en fika och tjatter och Mollie.., ja hon var, som vanligt, mer än nöjd av all uppmärksamhet hon fick :)!



  

  
 Ett försök att få med mamma på bild också men det finns ju sååå mycket annat att titta på ;)!!


God morgon!

Skönt med en sovmorgon idag då jag låg och drog mig till kvart i nio! Fredde den sötnöten hade redan varit uppe och stökat fram frulle på bordet och träningsväskan var också packad eller....det jag hade lagt fram hade han lagt i en väska :) Därför har jag (tidsoptimisten) nu lite tid över att sitta här och skriva några rader innan Vera kommer och hämtar upp mig inför matchen i dag!


Summering

Hello bloggen! Om jag ska summera helgen som varit så har den tillbringats i goda vänner sällskap med god mat och mys i TV-soffan! I Fredags blev vi bjudna på middag hos Josse, Jens och lilla Nova och ikväll var det Johanna, Krister och lilla Lucas som ville bjuda till. Det stavas LYX att ha så fina vänner så TACK!!

Det var egentligen tänkt att vi skulle ha syskonfest här ikväll men eftersom att min kära bror "jagkommerinteihågnågonting" konstigt nog hade glömt av denna kväll och skaffat sig andra planer så sköt vi upp partyt några helger. Dock hade vi redan ordnat barnvakt åt Trollan så hon sover hos Morfar och Annlou inatt och vi, vi njuter av att kunna smälla i toalettlocket, höja volymen på TV:n och vara uppe så länge vi orkar  i väntan på en skön sovmorgon imorgon ;)!!
För övrigt så har jag fotbollsmatch imorgon vilket inte alls känns så lockande med tanke på att vi ska spela utomhus (kallt) och på fullstor plan (jobbigt) men som "man" säger...."det som inte dödar - det härdar" !

Sov gott!

Det kom blod!

Hörreni! Idag fick jag igen för min tro om att Mollie sitter säker instoppad i en dunoverall! Jag skjutsade Trollan till syster yster idag för att få lite egentid på stan i gott sällskap av Malin och Vera. När jag tar ut trollungen ifrån bilen är overallen alldeles blodig (det var lite rött) och paniken infann sig! Mollie fördes genast till sjukhus (vi gick in till syrran) och operation påbörjades (vi kikade i munnen) Det gick lyckligtvis bra och Mollie klarade sig med en liten prick på läppen som kan ha uppkommit när den omtalade sugit/bitit på dragkedjan. *pust*...visst förstår ni att man blir panikslagen!

För övrigt hade vi fotbollsträning ikväll och min fiende astman kom och hälsade på vilket resulterat i att jag nu sitter och hostar som en tok i vetskap om att jag har mig själv att skylla som slarvar med medecinerna - Gahh!!! För mig är det inget problem men Mollie har liite svårt att sova när jag hostar, ni kan ju föreställa er 70 åriga Kurt med KOL som kedjerökt i 55 år - då vet ni!



Sleep Tight!

Brittan gör det igen !

Hello sweeden! Klockan är nio och på TV försöker Josefin, Jakob och Paul pigga upp alla morgontrötta tittare. Dock kan jag väl inte direkt säga att jag är så uppiggad efter att Mollie vaknat några ggr inatt och dessutom valde att göra morgon kl.06.! Vi flyttade ut henne igår kväll i hopp om att hon skulle få sova en hel natt (vi skulle få sova en hel natt) men tydligen vill Mollie ligga inne hos oss där mitt sömnpratande och Freddes snarkande avlöser varandra!

Hetaste kändisskvallret!
"Oooops I did It again"! Britneys dräkt sprack framtill under senaste framträdandet och bakom scenen när hon trodde att micken var avstängd häver hon ur sig:

"My pussy was hanging out.." Paul i thevoice ältade detta hela programmet=)!




(källa: http://www.thevoice.se/)

Gottenasse VS hönsmamma

VS  


Ge mig fett och socker någon! Jag är besatt av socker just nu och förhoppningsvis kommer Fredde hem med en Marabou apelsinkrokant som jag beställde med honom nu när han åkte till tennisen! Varför vet jag inte det är väl säkert "lingonveckandags" igen eller nå`t för det här är ju verkligen inte hälsosamt! Idag bestämde jag mig för att avsluta detta veckogodisätande och trots att jag dreglade mig igenom hyllorna av godis på Rusta så lät jag bli so far so good - tills vi kom till kassan dvs och de där pingvinstängerna ropade efter att få bli köpta - vad gör man ;P ??

Nog om gottenassen herself ! Vi var på föräldraträff idag och pratade om olycksfall vilket har fått mig att tänka om vad gälle många saker och vi kanske borde hänga upp Tv:n på väggen ändå, köpa en sån där störtkruka och skippa vaserna på golvet! Efter vad hundrabarnsmamman idag berättade om alla hennes barns bravader vill jag helst linda in Mollie i en dunoverall och binda fast henne i ett hörn i hopp om att ingen råkar gå förbi och tappa en tegelsten i huvudet på henne! Jag är redan och kommer säkerligen att bli en "sun of a bitch" till morsa vad gäller säkerhet, jag kan ju tex tala om för er att Mollie kommer inte att få lära sig cykla fören hon är 18 år, hon kommer att äta med plastsked tills hon är 15 och att gå till skolan själv (som ligger 100 m härifrån) kan hon ju bara drömma om!

Godnatt!

/Hönsmamman






Booring!

Booring, booring, booring! Jag tror att jag vaknade på fel sida imorse då humöret är allt annat än på topp, bara en massa måsten och ute lyser solen med sin frånvaro. Jag borde ta tag i de där måstena dvs ansöka om dagisplats till lillan, fixa blanketter och söka skola, efterrapportera en hel dags jobb, ringa banken angående mitt pensionsval, skicka in pappret så jag får mig ngn lön etc etc - någon som vill byta? För övrigt så skippar jag det där med "dagens outfit" då ni säkert har listat ut att jag ser ut som en trasdocka i min allt annat än sexiga pyjamas, håret kan väl liknas med ett skatbo och mitt osminkade bleka ansikte skulle skrämma slag på varenda unge (inte Mollie dock som är van!)

Jag kanske ska baka en sockerkaka och bjuda hem någon villig på lite fika och tjatter -  w`ll see! Först ska jag jumpa in i duschen och försöka skrubba bort den vällingkräk som täcker halva min bröstkorg och mage!

Ha en trevlig dag!



 Jag och de andra trasdockorna!

Hemma igen :)

Hej hej, är nyss hemkommen ifrån dagens flåspass (fotbollsträningen) som ägde rum UTE på konstgräset i Ske-hamn. Inte nog med att jag med mina (dryga) 150 cm höll på att blåsa bort i stormvindarna, jag höll även på att mista både kinder, öron, fingrar och tår pga av de köldskador som den snönklädda planen bidrog till! Nu är jag iaf hemma och efter både dusch och fika är sängen ett nästa alternativ. Dock måste jag ju såklart se klart matchen mellan Liverpool - Real Madrid där Torres minst sagt dominerar (han är ganska söt också ;)!

Dagen.. har tillbringats i flocken av mammor och barn på öppna förskolan för att sedan förlängas hemma hos ännu fler mammor och barn. Mollie har då allt annat än tråkigt dagar som denna och hoppar gärna över sovningen mitt på dagen för att istället slockna någon timme tidigare på kvällen = vakna någon timme tidigare dagen efter!!



PS. Jag skäms över att inte ha tackat min mor för den goda maten vi fick i Söndags! Slottstek - sug på den ni ;)! Det gör vi om!!

Lugnet efter stormen!

Hej hopp! I dagsläget har sängen och SOVA kommit att bli en av mina nya hobbies då trötthet fått en helt ny innebörd! Därför har jag roat mig med att nöta rumpa i soffan framför TV:n varje kväll och något bloggande har inte ens varit ett alternativ! Jag tror att det är "lugnet efter stormen" som hägrar och vardagliga sysslor som att städa och tvätta har hamnat på efterkälken då dammråttona tagit kontroll över huset och kläderna bildat ett berg i tvättstugan. Därför...

Har jag städat för flera veckor tillbaka idag och Mollie...ja hon skuttar gladeligen runt i sin gåstol och heja på!









Det är Fredag..

Det är Fredag kväll, jag sitter här vid datorn, Mollie sover och Fredde spelar tennis i stàn med grabbarna - kan det bli mer (o) romantiskt! Imorgon ska jag ut till "Landet ingenstans" (Norsjö) och spela cup hela dagen och på Söndag ska jag jobba - Great!

Tidigare idag var vi på "barn" med Mollie för en vanlig koll och jag passade på att fråga om hennes kinkiga morrnar och ja...hennes BAJS rent ut sagt! Barnsköterskan konstaterade tänder och att det inte är något att bry sig om så...jag bryr mig inte :)!!!


  

                                                                              Fullt ös....



PS. Ett litet smakprov på tapeten vi har beställt...

 


Eko..Eko..Eko..

Eko.. Eko eko...Det ekar ju här i bloggen efter att ha lämnat tomma rader i två dagar nu! Detta pga att jag fått lite "skäll" av min kära sambo som tycker att jag spenderar alldeles för mycket tid vid datorn på kvällarna och för lite tid med honom i TV-soffan. Jag kan faktiskt hålla med honom så därför slog vi slag i saken och introducerade vårt TV-mysande med en romantisk drama.. (jättemysigt tills den ovannämnda somnade och dreglade ner min axel) !

Vad har händer i vårt liv just nu då? Jo, lilla försiktiga Mollie har blivit omvänd och nu är det full fart med rullande, upp och stå, spring i gåstolen osv, vi har ÄNTLIGEN bestämt tapet i sovrummet (om något år kanske vi har fått upp den också!), jag har bokat tid hos frissan, Fredde har gått med på att måla alla väggar i hela huset vita (TACK) och...JAG HAR TORKAT MIG PÅ EN HANDUK!!! :)

Mollie den tokan är som sagt lite kinkig på mornarna och imorse var det väl kl. 05.00 som hon vaknade om jag inte minns helt fel? Men så är livet med barn och det är bara att le och vara glad (eller otroligt trött och jättesur) och stiga upp ;)!

Tyvärr inga bilder idag (det är latheten som talar) men imorgon...;)

Sov gott!

Helt SJUKT!

Helt sjukt! Under graviditetens senare del då jag inte gjorde annat än satt i soffan med datorn i knät så läste jag väldigt mycket på nätet om kroppen, sjukdomar och framförallt om graviditeten. Sedan dess har sjukvårdsrådgivningen och vårdguiden kommit att bli två favoriter bland sidor av kropp & sjukdomar som jag ofta studerar. Hur somhelst så satt jag och kikade lite nyss på vardguiden.se och hittade information om diabetes. De tre klassiska symtomen är:

* Ökad törst
* Ökad trötthet
*Viktnedgång
(utan bantning dvs)

Det här är symtom som jag har haft nu i cirkus två veckor och kilona har bara rasat av vilket jag har tyckt varit kanon eftersom att jag inte behövt göra någonting. Att jag sedan var upp tre ggr inatt och drack vatten och sover halva dagarna (sover med Mollie) stämmer också in! Det är säkert bara någon infektion som ska ur kroppen men jag får alltid alla sjukdomar som jag läser om är det så för er också??. En gång hade jag bröstcancer för att jag hade ont i ena bröstet (jag var gravid). En gång hade jag en tumör i hjärnan (jag hade migrän) och nu tror jag att jag har diabetes HAHA ska bli spännande att se vilka sjukdomar som ploppar upp till hösten då jag börjar läsa till sjuksköterska :)!!!



 // Hypokondrikern


Shoppingrundan...

Idag har vi sicksackat med barnvagnarna på stàn mellan arga tanter som tycker att vi tar för stor plats och folk som frågar om det är mammapatrullen som är ute och går (jo det känns lite så!). Jag har nog inte varit på stàn sedan julas tror jag så jag är ju inte riktigt varm i kläderna där jag går omkring mellan klädhyllorna och ursäktar mig för att vagnen står mitt i gången eller för att jag råkar köra över någons fot! Nej, shopping på nätet är mycket smidigare!!

Vi "råkade" halka in på tapetaffären också jag och Fredde i hopp om att komma hem med lite färg för att avsluta sovrumsprojektet hm....efter ca en timme kom vi ut ur affären igen med två påsar fulla med tapetprover! Jag är tydligen jätteomodern som ville ha ett väggord ovanför sängen, det ska ju vara en fondvägg i någon frän design! Man ska tydligen mixtra lite med fondväggen dvs klippa den i rutor, tapetsera halva väggen, ha någon enstaka våd eller varva enfärgad tapet med mönstrad. Vi hittade en riktigt snygg tapet och reslutatet kommer efter helgen!


Nu ska Frida sussa för två timmars fotbollsträning tär på lilla bullmamman!

En liten historia...

Nu ska jag berätta en liten historia om två tötta föräldrar och deras lilla flicka som inte kunde sova:

Klockan 04.00 på morgonen väcktes båda föräldrarna av en söt liten flicka som låg i sin säng, hade båda händerna i munnen och grät. Eftersom de hade bestämt sig för att inte ge barnet mat på nätterna längre så gav de henne tutten och kröp sedan till sängs igen i hopp om att få sova den resterande tiden innan det var dags att göra morgon. Den lilla flickan ville inte alls sova så mamman lunkade iväg till skötbordet och bytte en blöja på sitt barn, kröp sedan isäng och slöt sina ögon. I samma veva hoppade mamman rakt upp av en söt liten flicka som låg i sin säng med båda händerna i munnen och grät. Hon stoppade in tutten som åkte ut lika fort den kommit in i munnen och den söta lilla flickan stoppade in båda händerna i munnen och grät. Mamman suckade trött och skulle just stoppa in tutten igen när hon känner en stark odör från den lilla flickans blöja. SUCK, mamman lunkade iväg till skötbordet (igen) och bytte en väldigt senapsgul kladdig blöja på sitt lilla barn, gick sedan tillbaka till sovrummet och la ner barnet i sängen igen. Den söta lilla flickan stoppade in båda sina händer i munnen och grät. Då tog mamman över barnet till deras säng i hopp om att äntligen få somna om igen. Den lilla flickan tittade på sin mamma, stoppade in båda sina händer i munnen och grät. Vid det här laget var mamman inte trött längre och inte pappan heller..

Nipp Snapp Snut ..så var natten slut!

Dagen blev ändå över all förväntan väldigt lyckad då en väldigt trött liten flicka lärde sig att rulla över från rygg till mage och dessutom skrattade sig igenom badet som ditintills hade varit en perst och pina!



 
 

                                                                                 


Helgen...

Inatt sov Mollie hos sin farmor då mamma och pappa passade på att umgås med sina vänner och bara "släppa loss" för en kväll. Fredde bjöd hem grabbarna för lite hockey, öl och rockband och själv skakade jag rumpa på Folkets hus i Ske-hamn till tonerna från "Krutov" som höll pulsen uppe - minst sagt! Trots att jag älskar mitt liv som mamma och allt vad det innebär så är det så otroligt skönt att få släppa loss och kunna känna sig som 21 igen - underbart!

Imorse blev det dock bråttom då vi vaknade vid tolv. Då hade vi ohämtat Mollie, köpt present och infunnit oss på kalaset kl 14. Vi lyckades iaf hålla tidsschemat och efter bus med syskonbarnen, en och annan fettbomb och en sväng förbi pizzerian i stàn anlände vi hemma igen och nu är det snart dags att säcka ner sig i soffan och mysa till Beck innan en ny vecka hägrar.


  << Någonting säger mig att det är dags för ett bad när håret står rätt upp efter att ha tagit bort snodden =P

  


RSS 2.0