SpiceGirls...

Ta tre små tjejer och mixa det med tre olika viljor, krydda med lite "trots" och späd ut med en massa bus så vips har ni receptet på en reunion för våra småtjejer (Tindra, Penny och Mollie)

    

Tack för en supermysig dag vänner!


Tjafs i leksaksaffär....

Så gick det när två olika viljor skulle handla leksaker åt sin dotter...

En titt på checklistan och sedan var kalaset igång, en barnvagn, hink, spade och andra vattenleksaker, en boll, en servis och slutligen en dockspis. Det tog oss dock en halvtimma att bestämma vilken dockspis Mollie skulle få och ni skulle se blickarna från de andra föräldrarna i affären där vi stod framför leksakerna och diskutterade..

Fredde: Vi tar den här, den var ju inte så dyr heller!

Jag: Men en röd! Det går inte, då skär den sig mot de andra möblerna i Mollies rum!

Fredde: Men Frida skärp dig, det är väl ändå Mollie som ska leka med den och hon bryr sig ju inte vilken färg den är!

Jag: Men det känns inge bra, jag vill ha den vita!

Fredde: Aldrig - den är ju svindyr!

Jag: Men jag vill inte köpa någonting som inte känns bra för mig!

Jag igen: Okej, vi tar väl den fula röda då! (förväntar mig att Fredde ska säga "okej vi tar väl den vita då")

Vi plockar på oss den röda spisen och går vidare i affären då jag stannar och börjar diskuttera priser på den röda och den vita spisen. Efter dryga kvarten tog jag hem segern och nu står den vita spisen i Mollies rum och är såå fin!=)

 






Ljus i vårt hus!

Mina ljushus har kommit och de är verkligen jättefina! Dessa var tänkt till Mollies rum med de var så fina så jag "lånar" dem till vardagsrummet ett tag=P


Vad händer och fötter..

Magsjukan är överstökad (för den här gången), solen skiner och mys ute i det blå väntar. Vi ska dock förbi Barnens Hus en sväng på jakt efter lite leksaker att fylla ut lillans rum med, några smågrejer som dockvagn, spis och ett dockskåp (som sagt..lite smågrejer bara vilket innebär att mamma får vänta med sina nya gardiner, sina ljuslyktor och framförallt de fina jeansen hon tittat på men...vad är ett par byxor i jämförelse med en ny dockvagn..HALLÅ!

För övrigt så är liten inne i en "kan-klä-på-mig-själv-period" just nu och här pratar vi inte bara skor och mössa utan både haklappar och grytvantar ska på, dvs ovanpå jackan, den extra tröjan och förklädet!


      

Ganska nöjd TROTS allt!

Såå skönt att få ha Fredde hemma igen för... att vara gräsänka i flera veckor samtidigt som man studerar på heltid, tränar fotboll, tvångsstädar, skottar snö från gården och försöker hålla humöret uppe då lillan hamnat i värsta trotsen kan vara liiite påfrestande ibland! Nu är det frid och fröjd igen, Mollie har slutat sparka och slå i väggen, maten hamnar i munnen och inte på golvet, hon ligger i sängen (står inte på sängkanten och skriker), gafflarna ligger i bestickslådan (de sitter inte fast i bordet) och mobilen är i ett stycke (inte femton!) - som sagt FRID och FRÖJD! Vad är det man säger? Alla faser har sin charm!

För övrigt åkte båda skorstenarna på vårt hus ner då all snö bestämde sig för att komma ner SAMTIDIGT och här är resultatet...


(Fredde fick bokstavligen skotta ut oss från huset)


Datademens!

Våran dator har blivit dement och är därför lite svår att samarbeta med (den glömmer tex av att länka vidare till den sida jag klickat på, arbetar i 1m/h och stänger av sig själv lite titt som tätt) men jag återkommer med bloggar och bilder så fort jag kan!


RSS 2.0