Mysdag!

Introducerade dagen på kyrkan och köravslutningen. Barnen sjöng efter efteråt väntade grillade hamburgare, fika och aktiviteter ute på "kyrgogården" ;) 

Vi rattade sedan mot schtaan för lite fika  och mys hos Annlou som fyllt 50 år.

Nu traskar jag hemåt och har väl bara ngn mil kvar men då har jag iaf gjort bort dagens motionsrunda - sköönt väder!




Nytt kapitel...Bygga Hus

Sommaren närmar sig med stormsteg och likaså ett nytt kapitel i vårt liv. Jag slutar på mitt nuvarande jobb och har ingen aning om var jag hamnar i höst... Har ringt och snackat lite vett med chefen på ett av ställena som jag sökt så vi får väl se om han nappade haha 🙊🙉🙈👍

Mollie börjar i förskoleklass på Moröbacke och Märta på en fsk på Moröbacke (var vet vi inte än) och i Augusti kommer förmodligen grunden till vårt hus att gjutas. Husresan har pågått sedan Januari men först nu börjar det hända grejer på riktigt.
Vi har träffat två olika husöeverantörer, fått pris på toralentrepenad, delad entreprenad och samtidigt sprungit mellan alla banker i stan för att hitta de bästa räntorna och villkoren för att starta ett nybyggnationslån. Till slut hittade vi Peter som var precis den byggare vi letat efter. Han förstod direkt vad vi ville ha, gav oss tips och tog fram ett totalentreoenadspris (pris på allt!). Vi besökte samma bank en fjärde gång för att matcha kostnaden och det gick! Så.... Nu har vi träffat kvalitetsansvarige och vår byggherre (Peter) och pratat lite om hur huset ska stå på ingen, vilken fasas osv. 

Till veckan kommer nybyggnationskartan så då kan vi skicka in ett förhandsbesked (prel bygglov) ocj då också köpa tomten så vi kan börja röja där ocj forsla dit fyllnadsmassa!!!:) 

Här är lite bilder från i Torsdags då vi 
träffade kvalitetsansvarige på tomten. 
(Även kommunen kom dit och mätte ut 
Marknivån på tomten)






 Nu är vi på väg...

RSS 2.0