TROTS allt!

Trodde ni att jag hade övergett er? Näheni! Det är bara så att jag fortfarande agerar gräsänka om veckorna, pusslar ihop fotbollsträningar med mammas tid som vår nya "nanny", försöker hålla dammkossorna utom synhåll samtidigt som jag jobbar extra, umgås med mina nära och kära, försöker hålla blommorna vid liv och Mollie nöjd. Annars händer det väl inte så mycket just nu då vårt dreamhouse är ungefär lika aktuellt som både barn, förlovning, en resa och giftermål dvs "far far away" !

Föressten det ligger ute en annons på blocket nu.."Väldigt söt och mysig snart2åring i TROTSEN säljes till högstbjudande - BVSA"

Spottar på allt t o m på mig, kastar saker omkring sig, skriker som en stucken och gråter och gnäller stup i ett, "Näe mamma" är ett uttryck som används ungefär lika ofta som hon kastar sand i ansiktet på mig när jag säger åt henne att INTE kasta sand i lekparken och att kasta mat på golvet är "the shit" vid middagsbordet . Känner ni igen symtomen? TROTS allt är hon världens finaste och jag är så lycklig och stolt över henne!



Lika söt nu som då...


Gravid med en lavalampa

Okej, låt oss reda ut några saker här...

Ikväll gjorde jag ett gravtest som visade positivt! Min mamma tvingade mig att göra det och fick vara först på plats att ta del av den fina nyheten. Till saken hör att detta gravtest utfördes på facebook där det visade sig att jag väntar en lavalampa för att inte tala om andra testets sprayflaska! (lät faktisk betydligt behagligare att f`ö ut en lavalampa då formen ter sig bättre än en vass sprayflaska!).

Nåväl, tio min efter att jag publicerat mitt test ringer min lillebror `a 7 år och undrar om jag är gravid och har en bebis i magen. Nja, sa jag och frågade vad han hade fått det ifrån. Det sprakade i telefonen och någonstans i mitt huvud hörde jag Isac säga:

"mamma sa det, hon tyckte att du hade blivit så stor"

(hjääälp, jag skulle inte ha ätit de där bullarna i alla fall tänkte jag men kom snabbt till insikt om det test jag nyligt lagt ut på facebook)

Summan av kardemumman så har min kära bonusmamma nyss blivit medlem på ansiktsboken och läste tydligen med stora bokstäver "GRAVID" men glömde dock det understrukna (väntar en lavalampa)

Så...alla ni som undrar ...(jag är inte gravid och väntar varken en lavalampa eller en sprayflaska!




Gravid v.37


Grattis brorsan!

Att gå på bröllop är en grej men att gå på sin brors bröllop är en helt annan femma! De var såå fina och i vimlet av röda rosor, skumpa och vita dukar kläckte jag ur mig:

"Tim, kan du fatta...nu är du en man?"

(Som om det behövdes kyrka, ringar, buketter och skumpa för att bli det?)

Självklart syftade jag på att min lilla stora bror har gift sig och det med världens finaste tjej! Ett vackert brudpar vars kärlek flödat långt innan de bestämde sig för att bli ett par, Solosång i kyrkan i takt till tårarna som rullade nerför varenda kvinnas kinder, ljuv musik, prästens lovord och kärlekens ögonblick introducerade dagen som kom att bli helt underbar med god mat, lekar, musik, liveband, dans, tårta, mingel och allmänt trevlig stämning!

Tack för en superhärlig dag!
Tim&Hilda 12/6 - 10



(Sur)strömming

Eftersom att vårt "juntagäng" kommer för sig att träffas ca 4 ggr/år så ser vi till att göra det ordentligt när det väl faller sig in och den här gången avbokade vi fikat och slog på stort med en middag istället! Majoriteten röstade fram surströmming till middagsförtäring så den sedvanliga tacosen fick stå över den här gången.

Klämmor i drivor, snaps och skönsång till doften av vårens blommor i den varma vårsolen skrattade vi oss hesa till långt in på natten...skulle man kunna tro...

men här pratar vi om tjejer vars magsäck rymmer ungefär 2 klämmor/skalle så av de två burkar surströmming vi öppnade stod en kvar helt orörd. Trocadero och smultrondryck var det närmsta i bubbeldryck vi vågade oss på eftersom 50% av oss har barn och tidiga mornar förekommer ungefär lika ofta som solen stiger upp. Skönsång fanns inte på kartan i vimlet av skvaller och bebisprat medan regnet droppade utanför i det kalla och trista vårvädret. Klockan nio satt vi alla mätta och belåtna och jäspade innan det var dags att tacka gänget för ännu en jättetrevlig kväll för sedan söka sig hemåt och isäng!


   


(Bilderna är "tjyyvade" från Lollos blogg)


Kattskrämma

Haha...."När katten är borta dansar Frida på bordet"!!

Sedan vi flyttade hit har katterna på kvarteret gått loss på diverse möbler, barnvagnar, saker i garaget och dessutom i våra rabatter genom att märka sina revir. Det är klart att det luktar väl inte smultron direkt och och då den superpopulära produkten "Katt Off" snarare lockade till sig fler katter än skrämde iväg dem har fantasin sagt upp sig och orken lämnat W-O för längesen!

Därför ska kattrackarna få nu när jag beställt "the new thing" alltså en kattskrämma som med sina högfrekventa ljud skrämmer bort både katter och hundar från gården. Vi människor hör det inte och i endast ett enda fall hade makapären inte fungerat - den katten var döv!



RSS 2.0