Vilken vecka!

F:s pappaledighet började igår liksom min skolstart?! Har dock ingenting för mig fören om en vecka då min kurs drar igång (har iofs gjort halva den också) men jag tänkte fara på hugget redan från start iaf och "tjuvplugga" lite inför den kommande tentan i slutet av Mars ;)! Kanske skriva lite rapport om inte annat - we`ll see!

Igår efter en lååång sovmorgon till kl 12 steg jag upp, mättade maggen för att gå och lägga mig igen (livskvalitè). Vi hämtade trollan vid 14 och begav oss raka spåret till Leos där vi mötte upp med Malin, Claes och de små för bus i flera timmar (hann även iväg och träna 1 h). Nu..ligger Märta ute i vagnen och sussar förhoppningsvis i några timmar till medan F & Mollie gör statsärenden och jag få tid till att städa här hemma innan det bär av till öf för lek och bus!

ikväll kommer Pappa&co hit för att käka, se hockey och vara med tjejerna medan vi går ut på restaurangmys & Bio med kära vänner=)!


                                                         I see your true colors....(Fotograf: Sofia)

Ha en supermysig alla HJärtansdag!!

Lovely Friday ;)

Underbara dag! Väckarklockan "the one and only" ringde strax efter klockan sex imorse och var också snabb med att få upp sin äldre syster. Så...klockan åtta idag sken hela huset och nu har vi även hunnit med en dubbel sats kolasnittar - yammie! F älskar att komma hem till ett kakdoftande hem=) Idag ska vi gästa jobbet en sväng för att skriva på lite anställningspappaer/löneförhandla och sedan iväg på bus med Bea, Johanna & Moa med barn. Såklart hinner vi även med en dejt med Sofia & Vera med barn innan det är dags att åka hem för Fredagsmys med familjen;)

Psst! Min läkare ringde nyss och av det jag förstod (icke svenska som modersmål) så har jag svår blodbrist (järnbrist) och ska nu behandlas med något?! preparat i 3 månader. Thank god säger jag bara för snart drar skolan igång och då har jag verkligen inte tid att sova 4 h/dagen =P


Tjing tjing!

Stoppa tiden!

Kan någon stanna tiden - tack på förhand! Dagarna verkar ha lagt in en till växel och klockan tickar dubbelt så fort nu. Kanske för att min mammaledighet håller på att nå sitt slut (för den här gången;) eller för att vi har så attans roligt helt enkelt?!? Jag vet inte! Däremot vet jag att vi om någon timme ska rulla mot körka och öf där Mollie & Märtas ska rastas samtidigt som mamma ska få lite vuxen interaktion med bla Vera & Sofia med barn=)!

BTW, är totalt fixerad vid det här med bröllop nu och planerna på att hålla festen i Rotundan gick tyvärr inte då den var bokad vår dag..(Vem bokar upp en lokal ett år i förväg!!?!? - Och inte är jag bättre själv för nu är det bokat och det blir på ett annat ställe men sååå mysigt ändå=)!

Nu...är det dags för mig att lugna maggen som skrikit efter mat ett bra tag nu=)!

Seeg

Naalta seeg dag idag. Mollie steg upp med F vid 5-tiden imorse innan han for till jobbet och kvar i sängen låg jag och Märta och sov till kvart i åtta! Vi rutschade iväg med Mollie till förskolan vid nio och sedan har både jag och Märtis sovit fram till nu igen=) Tvätten ropar efter mig inifrån tvättstugan och dammkossorna växer sig allt större sedan min älskade dammsugare valde att gå i konkurs! (F menar att det där som blixtrar och väser mitt på dammsugarsladden är helt uppskalat och att trådarna är framme) men jag menar...who kuun häään??

Så..jag brukar hämta fram min maskin och göra lite fint utimellan varven ändå -  tills F har lagat den ;)


Tjing tjong!

Söndag..

Sitter här och försöker peppa mig själv att få någonting gjort här hemma (baka en kaka, vika tvätt, dammtorka...) Men, motivationen lyser likt solen med sin frånvaro så jag fortsätter väl att göra det jag är bäst på...leka kurragömma med barnen, leka björnen sover, dega, leka med dockor, ha tebjudning...ja - sånt vi "barn" är bäst på helt enkelt =)!

I afton bjöd jag in oss på middag hos mamma - yammie!

BTW är jag gräsänka idag då vi skjutsade F till jobbet imorse där han varit hela dagen och är än! Han fick visst genast bråttom att ta på sig övertidsjobb sedan jag bestämde giftermål hehe. Ska föresten själv också börja jobba helger så vi kan spara ihop till bröllopet som redan nu verkar hamna långt över vad vi hade tänkt oss men...bröllopet ska bli en dag att minnas både för oss och våra gäster så det får kosta vad det kosta vill helt enkelt ;) Bokat kyrka, fotograf, ordnat rabatt på vigselringar + bröllopstårta ;) Mamma ska även gulla med sin kompis som är flourist om hon kan ge oss en bra pris på blommor såvida vi inte går ut i skogen och hugger oss en gran som dekoration?! Nej, vi hoppas på Flouristen!


I bakartagen..

Har äntligen sovit en hel natt på över en vecka - yaay! Märta är på bättringsvägen och likt sitt vanliga jag sov hon i vagnen i närmare fyra timmar på dagen. Därför passade vi på att baka lite bullar jag, Julia och Mollie=) Inte blev det många men hallå....kvalitet före kvantitet ;)


  << Jullan & Mollie beskådar bakeriet

Mollie går lös med kameran..

   
(Hela jag rymdes visst inte på en och samma bild=)

Blev även medbjudna till Julias hus i Thailand (hennes föräldrar har byggt ett hus där) nästa vinter som en liten "weddinggift" där gratis boende, fri barnvakt och en massa sol och bad kommer att förgylla vår bröllopsresa i några veckor=)! Kan ju inte bli bättre! Tänk att denna fantastiska vän ska planera hela vårat bröllop + ta med sig just oss till Thailand - jag är rörd!



Nu...ska vi busa lite med barnen och sedan väntar tv-mys ;) 


Shopping...

Tradera - here we go again! Mollies kläder verkar krympa två storlekar varje gång de tvättas (eller kan det vara så att hon faktiskt växer?! Nej, så kan det väl inte vara?!) Nåväl, besökte tradera för lite inspiration?! Och fyndade dessa fina klänningar för en mindre summa!=)

Molo, Fluff design och Tuffer som hon har på sig ;)




Projektet är i gång...=)

Veckan har spenderats inne, inne och lite mer inne vilket resulterat i alldeles för lite vuxentalk men tack och lov kom Malin & Claes (värdpar på det kommande bröllopet) förbi på middag i veckan där bröllopsplaneringen introducerades :) Long time no seen men såå mysigt när det plötsligt händer=)!

   


Natten liksom de senaste nätterna har spenderats vaken (i skift) eftersom Märta när hon har feber aldrig sover?!?. Därför fick F börja jobba lite senare idag så vi fick sova en stund nu på morgonen båda två =) Vid lunch kom Jullan förbi en stund och checkade av litegrann inför bröllopet eftersom hon är 1 av fyra toastmasters som redan nu jobbar stenhårt för att jag ska få min drömbröllop på vår årsdag, den 19/1 - 2013 =). Nu..ska jag fortsätta kolla bröllopssidor för 80 gäster kräver sin planering ;)

Ha en bra dag!!

RSS 2.0