Julen 2011

Så var glada julen slut slut slut....

Och med detta kan vi tacka alla underbara fina för en riktigt god jul i dagarna tre och med extra mycket julmat (jag känner mig numer som en julskinka), pengarna ligger utspridda över hela golvet i form av barnens leksaker (till Mollies stora förtjusning!) och tandläkaren lär väl få en smärre infarkt när han beskådar mina tänder som marinerats med diverse knäck och julgodis den senaste månaden - precis som det ska va när julhelgen är över :)!

Update...Märta är inte längre deprimerad utan har blivit omvänd när hon nu (i någon form av krabbmoves) tar sig ända fram till toalettborsten för lite mellis emellannåt, river ut sopkorgen för att checka sorteringen eller ställer sig mot bordet för att sedan släppa och ...ja... (att hon inte lär sig?!) Mollie lever livet och showar för oss morgon och kväll då hon spelar en trudelutt på sin orgel och sjunger så det står härliga till! (då hon inte kör över sin lillasyster stup i ett med sin nya motorcykel dvs)


             


Full rulle..

Och såå ekar det tomt här i bloggen igen men någonting säger mig att det finns andra saker här hemma som prioriteras dvs köket (som både saknar blandare OCH rinnande vatten). Mammas 50-årsfest som blev succe!, Firmafest på Freddes jobb, Julklappsshoppingen, Julgranspyntningen, Julkortsfotningen, luciatåg på förskolan och så dessutom Freddes jobbande då han har tagit på sig lite extrajobb på kvällarna. 

Märta är tokdeprimerad då huvudet vill mer än kroppen klarar av men snart är hon på G, då juckandet här hemma har ökat med 100 % sedan hon tog sig upp i krypställning. Mollie fortsätter i sin kavata anda då hon plockar fram MINA kläder på morgonen, blöter fingret och torkar bort tandkräm från mina läppar och frågar om jag har kissat innan vi går ut genom ytterdörren. Nåde mig föressten om jag råkar gå inne med skor eller inte hänga upp jackan på galjen!

Jag själv har börjat rehabilitera knäet som inte endast saknar ett korsband utan också är väldigt överrörligt med en knäskål som vill hoppa ur led lite då och då (sjukgymnasten såg inte så ljustr på min fotbollskarriär om man säger så). Jag har hela 3 cm mer muskelmassa i det "friska" knäet så en aning snedbelastning har även pajat min rygg. Men...med lite rehab i något år + en op av korbandet ska väl även jag vara back on track igen ;)


Julgranen redo, jag redo för firmafest och tårtan redo för mammas överaskningsfest...







RSS 2.0