Våår!!

Har varit ute på en promenad i nästan 1,5 h nu på fm för att sedan sjunka ner i solstolen på altanen:)! 
Snart kommer Ludde, tindra och Lova förbi för bus så jag ska väl försöka ro ihop ngt smarrigt till mellis ;)!


Första vårbilden!

Påsklunch

Idag steg jag upp, tog en hääärlig promme och sedan kom halva tjocka lagom till lunch!:) vi åt och möös i massor - som alltid när hela min stora familj träffas! 
Hockeyn gick ju lite för bra så jag somnade till efter halva ocj väcktes när den var slut av älsklingen som hade grillat - mums! Vi betade av de senaste avsnitten av Game of thrones och sedan dreglade jag lite över Edward och Jake i Twilight!;) mysig lördagskväll med andra ord! 



Natti natti 

Pirr i kroppen;)

Efter snart tre månader av möten med olika banker, diverse möten med myresjöhus, mäklarvörderingar, offertförfrågningar från massor av byggföretag, ännu fler bankmöten, kalkyljusteringar och motgångar så....känns det äntligen som att vi börjat komma ngn vart med husbygget! Vi har i princip fått ett byggkreditiv som matchar byggarens offert vilket innebär att vi troöigtvis kan dra igång bygget snart! Byggfirman står redo och likaså vi! Har även till typ 99 procent fått veta att jag får jobba kvar iaf till jul vilket känns toppen! Jag älskar mitt jobb och likaså min familj!!! Nu är det snart sommar och jag ser fram emot min första betalda semester ;)👍


Ma löööve😘

Work It!

Ibland önskar jag att veckorna hade fler dagar då jag inte hinner mer än typ jobb 😁 så sjukt roligt men resulterar i att jag aldrig hinner träffa nära och kära och tror jag vid ngt tillfälle att jag kan ses så kan jag inte ändå! Fotbollen har jag också lagt "lite på hyllan" iaf ett tag så jag hinner mysa med barnen och mannen efter jobbet (och innan John Blund knackar mig på axeln klockan åtta) för att återigen sno hela min kväll!! Men..... Jag älskar livet och har det bästa jobbet, bästa mannen, finaste barnen och förhoppningsvis mitt drömhus inom räckvidd! Husprojektet har upptagit otroligt mkt tid men nu går det äntligen framåt igen. Vi har efter MÅNGA om och men, möten på olika banker, diverse kalkyler och förslag på offerter valt att inte bygga med Myresjöhus utan det blir ett "Kornett" fast i lösvirke.

Fredde skissar och räknar på elen i huset som han ska dra själv och jag pekar var alla spottar ska sitta;)



Ha en supermysig Fredag❤️

RSS 2.0