Wedding plans...

Nu har vi betat av Januaris alla kalas vilka är en hel del=)! Freddes pappaledighet närmar sig med stormsteg liksom min skolstart och Märtas entre på förskolan. Min ångest över hur fort tiden går har förbytts till många härliga tankar om framtiden. Bli klar med skolan, söka jobb, hitta drömhuset, ja listan kan göras lång! Något annat jag ser fram emot är den dagen min käre sambo går ner på knä och ställer frågan (som han iofs redan vet svaret på) efter att jag förra veckan kom hem från stàn och hade impulsköpt en brudklänning - endast för två mammapenningar!?! Så...efter ett litet samtal med världens bästa pappa som lovade att köpa den åt mig så var den saken ur världen och mitt sagobröllop verkar bli av vare sig med ett frieri eller ej ;)

Nu...ska jag hoppa in i duschen efter veckans första gympass och sedan inta soffläge då Fredde beordrat mig att kolla igenom alla "mina" program medan han är i stan och storhandlar/fixar bilen på pappas jobb=)!



Tjing tjing!


Update...

Så där...då har jag äntligen fått tummen ur att uppdatera några rader om vad som händer och fötter i vårat liv just nu. Skolstart närmar sig med stormsteg och dagarna ägnas därför åt att göra så lite som möjligt så länge som möjligt (dvs pilla navel i pyjamasen fram till 16 då jag tvär byter om lagom till Freddes entre från jobbet, tinar upp en blodpudding från frysen och startar någon tvättmaskin då & då - bara för att det är så fint när sockarna matchar varandra!). BTW gymmar jag nu 3 ggr/veckan och rumpan verkar äntligen lyfta några centimeter sedan den totalkollapsade efter fotbollsbreaket, mina lår ser någorlunda likstora ut och smärtan i knäet är ett minne blott så nu väntar jag på OP sedan är buffalo Bill tillbaka ut på gräset igen;)!

Märta is "living the dream" och spenderar sina dagar genom att utforska allt som hon absolut INTE får utforska men som hon ändå lyckas utforska ändå (Slicka toalettborsten ren, tömma ur den smutsiga diskmaskinen på golvet, välta ut skurvattnet för att sedan provsmaka litegrann, plocka ur varenda dvd och gömma filmerna under tv-bänken...ja you name it!)

Mollie då...vår lilla ängel dvs undantaget som bekräftar regeln gör inte mycket väsen av sig då hon antingen sitter och leker med sitt dockhus för att sedan be snällt om hon får gå på toaletten?!, Tittar på filmer eller bäddar ner dockorna. Hon är noga med att tvätta händerna efter maten och tycker inte om när någon säger fula saker, hon uppmuntrar ofta med fina ord som "vad läcker du är idag mamma!" eller "Mamma, du är min prinsessa!". Mollie ber om att få gå och lägga sig klockan sju och ligger snällt kvar i sängen och väntar tills vi andra vaknar på morgonen. Hon ser efter sin lillasyster och springer ofta runt här hemma ljudandes "hallelujah". Ja - som sagt, den optimala 3-åringen (påminn mig nästa trotsperiod att jag skrivit detta).

Som ni hör har jag inte mycket att klaga på här i livet och även om jag inte fyller bloggen med bilder och kärleksförklaringar till min familj och mina barn så vill jag helst av allt bara skrika ut hur otroligt stolt och lycklig jag är, två prinsessor är dubbelt så mycket som jag någonsin kunde drömma om, och F är helt enkelt för bra för att vara sann=)!

Nu...ska jag sätta lite fart här hemma och baka något gott mellis till flickorna=)!


Tjing tjing!!



 10 månader sedan


RSS 2.0