Uooesittarkväll

Stresselistress heeela dagen med trängning på schtaaan, 60-årskalas och uppesittarkväll hos syrran. Nu är vi iaf hemma och myser på med att slå in de sista klapparna medan julmusiken ljuder från radion i köket. Snart är det äntligen julafton men.... Jag ska vara vaken och hålla på det så länge som möjligt ;)!! 

Min roliga man kladdade ber mina tår under kulklappsinslagningen... 



Glad uppesittarkväll!!:)))


Pysselkväll:)

Förmiddagen spenderades på Solbacken med Skellefteås resterande "uteisistaminuten" - personer men nu är operation inklappsköp klart för detta år ;) Aftonen och kvällen har spenderats i lugnets tecken med att pyssla, dega, paketinslagning och lite till pyssel ;) nu Blire sooova tv för imorgon väntas roligheter ;)


Nattinatt😘😘😘😘😘😘

"UppochNering"

Alla goda ting är tre sägs det ju och jag kan tyyp bara hålla med:)! Efter fuktskada i badrum, haveri med bilen och rapportslrivningsångest så har vi idag varit i Luleå och fått arbetet godkänt för opponering, jag ska på min första arbetsintervju imorgon och förstoringen på vårt familjebröllopsfoto har äntligen kommit och 

sitter som en smäck på väggen !:) loving life! 

Världens bästa pappa :)

Om det inte vore så att jag är typ 15 år för gammal och flygrädd så hade jag inte tvekat på att anmäla pappa till pappabarnplanet till disneyland! Bilen som gav upp häromdagen fick nytt liv av världens bästa pappa som fixat och skruvat, tagit ur motorn för att sedan sätta tillbaka den igen! Att köra bil har aldrig varit så lyxigt :)! 


Årets julgran 2013 :) 

LusseLelle 14 dagar kvar till JuL ;)

Så var de ÄNTLIGEN klara de gyllengula bullarna så nu ska frysen fyllas upp igen:)


Barnsång på gång :)

Lade skolarbetet åt sidan, hämtade trollen hos mamma och begav oss till öppna förskolan för lite mys och sångrytmik för barnen ;) 


Trainingsday;)

Efter en sjukt lång sovmorgon var det bara att slita upp ungarna, skjutsa Mollie till gympan och sladda vidare till Johanna för pluggeri och såklart en hel del tjatter ;) Trerätters hos mamma, fotbollsträning och nu njuter vi av Paradise Hotel innan det är dags att bumsa isäng;)
Sleep

"Tvådje advent"

Redan "tvådje advent" som Mollie uttryckte sig imorse och dagen har varit allt annat än lugn (vad hände med vilodagen, Gud?;) Nåjaa, lite bilkaos, kalasbus på Leos, fotbollsträning och ääääntligen lite mat i maggen så avrundar vi veckan med mys i kvadrat, julklappsinslagning och såklart en timmas animal Planet innan John Blund kommer och bankar mig i huvudet med sin klubba (det där med sömnstoftet är bara lögn!)
 
Ska slå in lite paket och missbruka några koppar kaffe innan Solsidan ;)
 

Mycket har hänt sedan sist.....19/1-13 "jag gifte mig med min bästa vän" ! ! !

RSS 2.0