(Sur)strömming

Eftersom att vårt "juntagäng" kommer för sig att träffas ca 4 ggr/år så ser vi till att göra det ordentligt när det väl faller sig in och den här gången avbokade vi fikat och slog på stort med en middag istället! Majoriteten röstade fram surströmming till middagsförtäring så den sedvanliga tacosen fick stå över den här gången.

Klämmor i drivor, snaps och skönsång till doften av vårens blommor i den varma vårsolen skrattade vi oss hesa till långt in på natten...skulle man kunna tro...

men här pratar vi om tjejer vars magsäck rymmer ungefär 2 klämmor/skalle så av de två burkar surströmming vi öppnade stod en kvar helt orörd. Trocadero och smultrondryck var det närmsta i bubbeldryck vi vågade oss på eftersom 50% av oss har barn och tidiga mornar förekommer ungefär lika ofta som solen stiger upp. Skönsång fanns inte på kartan i vimlet av skvaller och bebisprat medan regnet droppade utanför i det kalla och trista vårvädret. Klockan nio satt vi alla mätta och belåtna och jäspade innan det var dags att tacka gänget för ännu en jättetrevlig kväll för sedan söka sig hemåt och isäng!


   


(Bilderna är "tjyyvade" från Lollos blogg)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Synd att inte pantertanterna fick vara med, vi skulle dragit upp stämningen till tvåhundra...;)

2010-06-06 @ 06:35:42
Postat av: Louise

Haha, snygg sammanfattning!;) Och tusen tack för en trevlig kväll, det gör vi om snart hoppas jag!:)

2010-06-06 @ 16:24:11
URL: http://louisen.nu
Postat av: elin

Tack för ännu en trevlig kväll och tack för att vi fick vara i ert fina hem! :) I sommar måste vi föröka bli duktigare med "juntan" ;)

2010-06-07 @ 22:16:40
URL: http://mejelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0