Träff med Peter och vår kvalitetsansvarige på tomten

Vi stämde träff med Peter (vår byggherrre) och Gert (arkitekt & kvalitetsansvarige) på den blivande tomten för att prata ihop oss lite angående hur vi vill ställa huset, om vi ska ha garage osv.
Gert åkte till sitt kontor och började skissa upp huset samt ordna upppgifter inför bygglovsansökan och redan dagen efter ville han att vi skulle komma in på hans kontor.
 
 
Peter satte upp sin byggskylt och wow - nu kändes det som att det verkligen var på riktigt!
 
 
Vi träffade honom någon dag efter och tyvärr hade han ändrat en hel del på orginalskisserna på huset (vilka han fått av Peter). Han hade tagit bort en massa små fönster och lagt till symmetriska standardfönster, tagit bort den snygga balkongen, satt två stora pelare på övervången osv eftersom att HAN ansåg det vara onödigt. Men...där sade jag stopp eftersom de små "onödiga" fönstren sätter en egen prägel på huset, fönstren i barnens sovrum är också ett unikt sätt att designa och pelare istället för infällda takbjälkar - vem vill ha det?
 
Så...Gert ändrade och skissade upp huset precis så som vi ville ha det och en del ändringar tex förlängd vägg i hallen, inget förråd under trappen och inga franska balkonger var några av kraven vi hade!
Han bekräftade någon dag senare att han hade skickat in alla handlingar till bygglovsansökan och kort därpå kom räkningen på det - aouchhh!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0