I väntan på bygglovsbesked....

Nu hade vi (genom Gert) lämnat in samtliga handlingar som behövdes för bygglovet och nu började en lång väntan av oro, ångest och frågor eftersom att nära och bekanta skrämt upp oss med hur svårt det är att få bygglov, hur hårda de är och att man ständigt kommer att behöva lämna in kompletteringar vilket bidrar och resulterar i att bygglovet aldrig tycks bli klart. "De är ganska kinkiga på sånt där", "Det lär nog dröja", "De kommer hela tiden på nya saker att klaga på" osv.....pust! Aja, om det blir klart inom ett år så är vi nöjda iaf!
 
Vi fortsatte våra dagar på stranden och en dag  i slutet av Juli (mitt under semestern) när F hade varit in på byggkontoret så förklarar handläggaren (JO, någon satt faktiskt och arbetade med vårt ärande) att allt ser jättebra ut och det enda som fattas är ett grannmedgivande - VA???? Hur kan det vara möjligt? Det har gått en månad, det är semester och vi har ställt huset helöt gaaalet på tomten, garaget står alldeles för nära tomtgränsen och vi har inte kompletterat med någonting?!?!. (Vi firade den kvällen!!)
 
Senare den veckan när vi tittade till tomten så träffade vi de berörda grannarna som menade att det skulle bli jätteroligt att vi skulle bygga hus och flytta dit samt att allt var OK! Grannmedgivandet kom in den 15 Agusti - nu är det nära!!! (Trodde vi).
 
Folk omkring oss frågade hur det gick med bygglovet och vi förklarade att allt var nästan klart men att de (på byggkontoret) bara var så sega på att sammanställa allting!) Vi trodde verkligfen att det nästan var klart!
 
Men....väntan och förväntningarna på ett positivt besked i brevlådan fortsatte.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0