FÖRkylda!

Jahapp, då var det även min tur att förgiftas av denna hö(st)snuva som får vilken motorväg somhelst att verka liten i jämförelse med denna konstanta E11 under näsan! Barnen bollar förkylningen emellan varandra och vid det här laget har vi skaffat oss klippkort på VC och barn då Mollies krupp konkurrerar med Märtas magbesvär och febertoppar! Men..inget ont som inte har något gott med sig vilket i det här fallet är hemmamys med en to-do-list som faktiskt verkar krympa!
I helgen har vi tex inhandlat tyger till barnens gardinkappor + sytt gardinkapporna, kaklat lite i köket, fixat lite julpyssel, ordnat en ny blandare till köket (om ingen kommer och intalar oss att det har blivit modernt med blandare som når ända upp till överskåpen dvs), fixat tillbaka våra nya TV som gett namnet "strular" en helt ny innebörd - hejdå 47`full HD med inbyggd boxer!

Köpte även var sin ny lampa till barnen och gröna askar till Mollies rum i moln-serien som jag älskar :)

     


Inatt sov trollet över hos mormor med diverse andra kusiner så jag får rå om lillärtan helt själv och idag väntas myspys med fika och tjatter hos Vera med Sofia och hennes små ;)



Kommentarer
Postat av: Anette

Åh så fina saker! Var har du hittat M:et?

2011-11-09 @ 06:51:07
URL: http://anette.mysigt.nu
Postat av: Frida

Tack, jag köpte M:et för två år sedan på panduro i Sundsvall - finns säkert att beställa =) De har även haft sådana på den lilla pysselbutiken bredvid busstationen!=)

2011-11-09 @ 09:27:28
URL: http://tokiz.blogg.se/
Postat av: Moa

Åh vad fina prylar ni skaffat! Moln-askarna måste jag också införskaffa tror jag:) Var är de köpta? Hemtrevnad?? :)

2011-11-17 @ 21:14:09
URL: http://moawestermark.blogg.se/
Postat av: Frida

Moa: De finns på hemtrevnad men jag har beställt dem på jollyroom.se tror jag det var annars är det bara att googla :) Kramisar

2011-11-18 @ 16:03:29
URL: http://tokiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0