Stolt storasyster var det ja...

Heja frida friskt humör - tutten hänger nästanjämt utanför!! ;) Ja, ungefär så ljuder melodin här hemma där mjölkfläckar på tröjan, kräk på ena axeln och amningsinlägg i varje vrå har blivit vardag. Märta mår bara bra förutom lite ont i magen till och från (främst kvällarna) och Mollie har tagit sin roll som storasyster på allvar då hon har stenkoll på Märta - hon ser tex till att Märtis alltid har en tutte i munnen (jag vill inte veta hur den ungens framtänder kommer att se ut om några år), att Märta får en ny blöja ungefär varje timme, att Märta ska ligga bredvid Mollie i soffan, att alla filtar i huset ska ligga PÅ Märta så att hon inte ska frysa osv..jaha - glömde jag säga att Mollie väcker Märta varje morgon med ett:

"Gomorron Märtis dags att vakna!"

Haha, ja vad ska man säga..de är söta de små liven=) Här nedan är lite bilder på barnen från några mysiga dagar med Sofia, Penny, Ziggy, Vera, Tindra & Lova ;)


Penny, Tindra & Mollie ser Pippi


Nakenfisarna


Charmtrollet Lova ;)


Märta


Söta Penny och Ziggy ;)


Penny & Märta :)


Kommentarer
Postat av: Jessica

Men så himla härligt hår lillan har, det ser nästan ut som hon har mössa på sig =)

2011-03-31 @ 13:09:37
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: Frida

Eller tupè haha ;)

2011-03-31 @ 16:47:24
URL: http://tokiz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ni verkar ha det väldigt mysigt:) fika i ert sällskap tackar jag aldrig nej till! Jag önskar er en riktigt mysig helg. Stora kramar!

2011-03-31 @ 21:47:58
URL: http://johannafo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0