Hänt extra...

Det har hänt A LOT! i mitt liv sedan sist jag skrev....

* Bea har tagit studieuppehåll och kvar är nu jag..själv i min studiegrupp, själv från Skellefteå och värst av allt...jag ska hitta till Luleå alldeles själv! Sist jag körde upp till Luleå frågade jag tjejerna (vi var då tre stycken)

"Är det här vi ska svänga av?"

Bea och Johanna i kör: Neej Frida, vi är bara i Piteå!

Ja..ni kanske förstår varför jag uppmanar dem att inte släppa mig ur sikte inne på universitetets område!

* Mollie babblar på mest heeela tiden "va ä de dä mamma?" "Gö du mamma?" "Gö du nu da mamma?" "Mamma, va ä pappa?" "Va ä pappas bii mamma?" Mamma, va ää saga?" Ja...ni förstår! Vi plockar fram play-doo för att i nästa sekund säcka ner oss i soffan framför Tummelisa ( i tre min) innan det är dags att leka björnen sover dvs minuterna innan vi ska måla haha hon håller oss i trim lillgumman! 

*Jag var hos Bm i veckan och har tydligen "oroväckande" lågt blodvärde som BM uttryckte sig vilket resulterade i en sjuhundra olika prover och ev ett läkarbesök för vidare åtgärder (kanske är förklaringen till att jag går runt som ett vandrande lik och tröttheten är ett faktum). Men...bebben mår bara bra och håller mig vid vetskapen om att den är vid liv där inne (minst sagt) =)

 
v.20


Kommentarer
Postat av: Jessica

haha Jonte är precis likadan..gud vad less man blir på alla frågor..=P Det är tur man kan svara mm på dom flesta och så nöjer dom sig med det =P

2010-10-14 @ 07:14:52
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: syster yster

Hoppas det löser sig med alla värden så du får må bra! Saknar er. PoK

2010-10-14 @ 08:23:23
URL: http://pelantrollmamma.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha! jag förstår precis din skräck för att fara nånstans själv när man inte riktigt har koll. Jag brukar också hamna lite snett :)



...vänta du bara tills det börjar komma följdfrågor som hurdå, varför, varifrån kommer solen osv.. :P

2010-10-14 @ 09:46:20
URL: http://satjo.blogspot.com
Postat av: Sofia

Vad kul med ett inlägg!! Alldelsens för sällan nu Frida, är ju inne flera ggr per dag och håller utkik...heheh :) Hoppas vi kan ses snart igen! Kraaam!

2010-10-14 @ 10:38:53
URL: http://soffiloffans.blogg.se/
Postat av: elin

Läser och inser att det blir alldeles för lång mellan gångerna vi ses! Nu får du ta och blodvärda upp dig och ladda batterierna så bjuder vi andra på fika! ;) Kramar om!

2010-10-14 @ 13:46:50
URL: http://mejelin.blogg.se/
Postat av: johanna

så roligt att se en magbild:) Jag hoppas att allt är bra och att blodvärdena blir bättre. jag hoppas också att vi ses snart igen:) Stora kramar!

2010-10-14 @ 18:36:41
URL: http://johannafo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0