Lördag

Det som skulle ha blivit en helg i Piteå med hela syskonskaran slutade i halva syskonskaran liggandes i magsjuka...så... eftersom vi hade lovat vår dotter att hon skulle få bada så gick vi in på plan B och piteå-havsbad-light-varianten istället dvs Eddahallen!

Läs rubriker:

"Ung mamma utbränd på badhus" & "Mamma jagade dottern på badhus - var nära en kollaps"

Ungefär så kändes det iaf när en mysig och lugn dag i "gula poolen" istället slutade i en jakt på vår dotter som inte alls var så intresserad av att bada - desto roligare var  det att försöka hoppa ner på golvet (från poolen), Springa ifrån mamma och pappa på det halkiga golvet, klättra i rutchkanan, försöka kliva rätt ut i stora basängen, stänga in sig på toaletten i omklädningsrummet, kasta ner shampoflaskan i sopkorgen, gömma blöjan i ett av de hundra skåpen och till sist tvinga städerskan i arbete då en glas krossades i golvet!

Bad nästa vecka igen? NJa....!

Kommentarer
Postat av: johanna

vad trist att det inte blev piteå denna helg, men ni får se det positiva i det. Nu har ni ju någonting riktigt trevligt & mysigt att längta efter. Hoppas magsjukan lagt sig för de som drabbats! Vi ses imorgon:) Kramar!

(hoppas mollie kryar på sig!)

2010-03-07 @ 21:30:12
URL: http://johannafo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0