Nu är det jul igen...

Adventsstjärnorna i fönstren ekar julstämning, på radion spelas nostalgiska jullåtar och på Tv: spelas årets värdelösa julkalender upp. Klapparna är inhandlade ( t o m inslagna) och granen står pyntad och klar. Nu väntar vi på lucia och vår dotter som för andra året ska få medverka i förskolans luciatåg. Jag (pedagogen ni vet?!?) frågade Mollie vad hon ville vara, Lucia, Tärna, pepparkaksgubbe eller tomte....

"Nää mamma, ja vill va hund!"

Jag lät det sjunka in i några dagar och frågade henne igår igen om hon inte skulle vara en liten tärna eller så men hon hade bestämt sig..

"Ja ka vaja hund mamma!"

Så...i år kommer förskolans luciatåg att bestå av söta små lucior, tärnor, stjärngossar, pepparkakor, tomtar och...EN HUND!


 Granen pyntad och klar;)


Kommentarer
Postat av: Elina

William ville vara drake men i nuläget har han hunnit ändra sig och ska vara pepparkaksgubbe istället. Tyckte det kändes roligare med drake jag..

2010-12-06 @ 19:56:47
URL: http://elinastenberg.blogg.se/
Postat av: Louise

Men sööt-Mollie vi längtar efter dig!! (Varesig du är hund eller annat...)

2010-12-08 @ 08:01:11
URL: http://louisen.nu
Postat av: Sofia

Tycker du är dålig på att uppdatera bloggen Frida... vi ses så sällan nu så då måste du uppdatera oftare så vi vet vad som händer i ert liv och hur ni mår osv. Vi MÅSTE ses snart... vi saknar er! Kram!

2010-12-08 @ 23:23:21
URL: http://soffiloffans.blogg.se/
Postat av: jenny

Men lillagumman! Haha! Så söt! Saknar er!

2010-12-09 @ 22:11:15
URL: http://jeennyslillakrypin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0