Prestation på en annan nivå...

Sitter här i soffan med datorn i knät och ett helt bibliotek med böcker på bordet, under bordet, i soffan och ja...överallt! F & M åkte iväg till Kåge och ska tillbringa dagen där medan jag ska försöka få någonting gjort här hemma dvs läsa, läsa, läsa och kanske...läsa! Innan jag började studera så oroade jag mig för om Mollie var mätt, om hon var kall om fingrarna, om hon skulle ramla och slå sig etc etc nu är det prestationsångest på en helt annan nivå och några blåmärken hit och dit är plötsligt ingen sak alls!

Nåväl, dags att ta sig an böckerna i brist på något mer underhållande (än tex läsning) så kanske jag kikar in med ett litet inlägg senare!

Tjing tjing!

Kommentarer
Postat av: Moa

slappna av Frida! :) Det kommer att gå jättebra, och om det inte gör det är det inte hela världen. :) Kram

2009-10-21 @ 10:30:25
URL: http://moawestermark.blogg.se/
Postat av: Bea

Jag intalar mig att tänka lite som Moa :) Det är inte hela världen, det är ju faktiskt våran första hemtenta! Lycka till med läsningen ;) Kram

2009-10-21 @ 10:36:23
URL: http://beeatriice.blogg.se/
Postat av: Bea

Glömde ju tacka för ditt tips mot blomflugor, städexperten ;) Har du provat det själv?

2009-10-21 @ 11:42:20
URL: http://beeatriice.blogg.se/
Postat av: Anonym

för ovanlighetens skull så känner jag, iaf just nu, att jag inte orkar oroa mig så mycket. det får gå som det går. hur jag kommer känna mig efter halv 5 är en annan femma. men jag håller tummarna på att det ska gå bra!

2009-10-21 @ 13:12:30
URL: http://johannafo.blogg.se/
Postat av: Anonym

känns bra att vi klarade observationsuppgiften. Kan du se någon kommentar på den? På min står det bara : Tidigare bedömd.

2009-10-21 @ 15:01:38
URL: http://johannafo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0