Underbart är kort!

Underbart är kort (som Magnus Uggla säger)!!! Jag vaknade imorse av en liten trollunge som stod i sängen och hoppade med två tofsar på sniskan i håret och blåbärskladd runt hela munnen - lovely!! Egentligen hade jag väl kunnat sova sisådär ett par timmar till men vad gör man när ens dotter tittar på en som att:
"Äntligen är du vaken mamma!"
Då är det bara att stiga upp och vara den bästa mamman som finns (försöka iaf!).

Det här var väl vid runt halv tio och Fredde hade på morgonen hunnit mixa ihop youghurt till gumman, (banan,hallon,blåbär), slipa lite i hallen och på det gått en långpromenad till Skelleftehamn tur och retur. Jag är så lycklig som har det så bra och efter frukosten begav vi oss till Vera och Ludde där vi hela halva gänget njöt av solen och jollret från våra fina barn!! Tyvärr så varar de underbara stunderna inte så länge för tiden springer iväg och för att fortsätta en härlig dag på bästa sätt så åkte vi till stàn och PappaAnnlou där grillen stod redo med mat för ett helt kompani. Mina syskon var där och det är då jag trivs som bäst - i familjens sällskap!!

Min ängel till pappa bytte däck på vår bil och tvättade den som omväxling (en pik?) nej, det tror jag inte heller för det är sån min pappa är och för att skämma bort oss lite till så bjöd han på vin och Irish Coffee vilket fick oss alla i god sinnesstämning (skämt å sido) men det var riktigt trevligt och nu sitter vi här hemma efter en underbar dag och längtar tills morgondagen gryr då det nalkas grillfest med föräldragänget! Jag, Vera och Sofia tänkte lämna barnen hemma med papporna för att gå lös på klädaffärer i hopp om något nytt att pryda garderoben med - Oh Yeah!!






Natti natti!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0