Grått Nytt Hår ?!

GRÅTT NYTT HÅR allihopa!....eller var det GOTT NYTT ÅR! =p
Nu har alla övernattningsgäster farit hem och kvar efter en "brakfest" med tre småttingar som löste av varandra vad gäller matning, sövning och byte av blöja är två trötta föräldrar och ett stort tomt och framförallt TYST hus!

Igår vid lunchtid kom hela gänget alltså Johanna, Christer och lucas à 1 år, Josse, Jens och Nova 8 månader vilket bidrog till att vårt hus förvandlades till en lekstuga utan dess like då papporna erövrade vårt "rock band" och vi mammor lekte med barnen och stökade i ordning för middagen.

Det gick iaf toppen att dela hus med två barnfamiljer till över en natt och Molllie var mer än nöjd över all uppmärksamhet hon fick, inte minst av Lucas som skötte om henne så väl. Han klappade henne på huvudet, kastade snutten över ansiktet i hopp om att hon ville leka "tittut" och tryckte henne på magen - men det uppskattade hon ;)!

*****************

Vid tolv-slaget tyckte alla föräldrar att de fått i sig nog med "vuxendricka" (med tanke på att man ska upp med de små dagen efter) så vi skålade inte och sköt inga raketer. Dock gick vi ut och beundrade de fina fyrverkerierna men sen var det natti natti.
Vi gav nyårslöften åt varandra jag och Fredde och konstigt nog fick jag inte ta samma som i fjol "att vara gravid innan årets slut"  så gissa vad vi lovade? Ett nyttigare liv såklart, precis som alltid och som jag tror alla lovar men ingen håller?!"

 
 
 


                                                                                   GOTT NYTT ÅR allihopa!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna, Christer och Lucas

Tack för en jättetrevlig kväll tillsammans, och för att vi fick sova över! Kramiz

2009-01-01 @ 19:50:13
URL: http://minahjartan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0