Bajsprat i kvadrat

Idag har vi haft främmen här hemma, min, före detta, lärare Katarina som jag inte träffat på år och dagar (för att överdriva litegrann) var här och det var superkul - snart igen ;)?
Sedan kom min syster Vicktoria förbi en sväng och Mollie blev helt såld i hennes armar, har vi en villig barnvakt där kanske ;)??

Skruttan sov i princip hela dagen idag *boring, boring, boring* !! Men...därför passade jag på att kila iväg på Barnens Hus och köpa mig en bröstpump så att lillan får i sig lite mer av mammas mat när hon är för lat för att äta den ur brösten (flaskan rules!).

Hockeyn ikväll rent ut sagt söög då AIK tjollrade och sändningen hackade..*suck* lillan ville heller inte sova trots att hon var meer än trött, tillslut fick hon komma upp och väl på skötbordet kom vi fram till vad problemet var... (det hamnade på skötbordet, golvet och  pappas kläder ;) BRUUM lät bara och vad jag skrattade! Fredde hade full shjåå med att få rent runt lillan och jag låg dubbelvikt på golvet av skratt. Tyvärr var det slut batteri i kameran annars hade jag gärna delat med mig av den bruna smörjan som klädde vårt badrum och...Mollies pappa!=P

Sessan sover och det är dags för mig att luta mig tillbaka i soffan framför ännu ett avsnitt av dockusåpornas dockusåpa "Tila Tequila" - ME LIKE!

 
Livet som småbarnsförälder - och jag älskar det!!!
(lägg märke till lillans konstverk på Freddes bröst)

Kommentarer
Postat av: mamma

Lilla "Lyckotroll" gör sig bra på bild! Vilket oootroligt stöd Fredde måste känna när du bara skrattar åt honom...! Jag vet precis hur det är, kramizar

2008-10-17 @ 08:04:13
Postat av: Jenny

Hon är såå söt lilla Mollie :) Vilken lycka!

2008-10-17 @ 13:15:46
URL: http://jennyer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0