Söndag..

Och...så har helgen nästan nått sitt slut. Idag har vi tillbringat den tråkigaste dagen på veckan på det bästa sättet - genom att umgås med nära och kära! Vi mös en stund i morse och njöt av "prinsessan sockersöt" som äntligen har kommit på att det går att vara nöjd fastän man inte ligger vid tissen hela tiden. Jag är numera helt mjölkfri och vi ger henne mjölkfri ersättning efter varje mål så om det kan vara av den orsaken kanske? Aja, vi har testat den dyra varianten nu i två veckor så nu ska vi ge henne vanlig ersättning (med mjölk) igen och se om hon reagerar på det - vår ekonomi
reagerar då starkt positivt om hon inte är mjölkintolerant!

  =  ??
En ersättning som ska vara skonsam för magen

Efter att ha degat lite här hemma åkte vi förbi och rensade hyllorna på lussekatter och sedan våldgästade vi PappaAnnlou för lite kaffe och tjatter. Isac den "stollen" hade mer är myror i brallan och lillan - ja hon bara njöt av tillställningen!

Heela dagen ägnades i deras rumssoffa innan vi äntligen tog oss i kragen, åkte på pappas jobb och skrubbade vår grå-tonade bil svart och blankt igen;)

   
                                            En tråkig, trist men mysig Söndag ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va skönt att lillan börjar bli lite mera nöjd,kan mycket väl bero på att hon får mjölkfri kost nu. När du är på BVC nästa gång så kan du be att dem skriver ut ett recept på mjölkfri ersättning så blir det mycket billigare än om ni köper det utan recept på apoteket. Lycka till!

2008-11-02 @ 19:13:05
Postat av: Ida

Min dotter skrek oxå mycket i början.. men de visade ju sig att hon han mjölkallergi.

Vi har då fått ersättningen på recept och de blir då billigare än den "vanliga". så kolla upp om ni oxå kan få det om de nu är det som är felet:)

lycka till!

2008-11-17 @ 14:22:16
URL: http://idapehrsson.metrobloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0