Sjukstugan!

Just i samma veva som vi antog att all kalabalik runt lillan tagit slut åker hon dit på den cirkulerande förkylningen som går just nu! Med näsgångar små som sugrör och snor/slem i mängder är det inte alltid så lätt! Mollie har haft svårt att sova pga av detta eftersom hon inte får luft så inatt åkte vi in på akuten där en barnläkare undersökte henne. Slemmet var tydligen ingen fara men däremot hittade han en utbuktning på ena trummhinnan så nu får Mollie penicillin mot öroninflammation stackaren! 

Jag tänkte det igår när läkaren skrev ut medicinen:

Tänk att bara kunna amma, söva, byta blöja och leka med Mollie" Så underbart enkelt allting skulle vara! Istället går tiden åt att trösta, söva, trösta, söva och trösta lite till. Däremellan ska vi även blanda ersättning, ge minifom mot magknip, ge magmedecinen, ge semperdroppar, ge koksaltlösning och nu även penicillin. Detta också flera ggr/dag så det blir inte mycket tid över till att mysa och leka med Trollet=(. Men....i övrigt är hon frisk och med tiden också nöjdare så det ser vi fram emot ;) Vi är trots cirkusen här hemma vääldigt bortskämda som har en så fin dotter som Mollie!


Kommentarer
Postat av: Josse

Jo det är så himla synd om dom små, för dom förstår ju inte. Nova brukar vakna å gallskrika när hon inte riktigt förstår att hon ska andas med munnen=( Men stackars Mollie som måste äta pencillin. Å här är det nog Jens som smittade lillan. Men ni får också krya på er så får vi höras. Vi vill ju gärna träffa er snart, var ju ett tag sen. Kramar.

2008-11-23 @ 15:57:15
URL: http://jossela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0