Kontraktsbrott!

Visste ni att det är brottsligt att inte städa ur ett boende om det står att mans ka göra det i kontraktet?

Tyvärr kan jag säga! Det blev ingen flytt för oss idag. När vi lämnat lillan, lastat bilen och äntligen fått oss iväg till huset upptäcker vi att det inte alls är urstädat, jahapp?!! Där stod vi totalt handfallna med bilen full i saker i ett hus vi inte kunde flytta in i. Besviket ringde vi till mäklaren och förklarade situationen och han medlade vidare till säljaren. Hon ringde upp och, ja...i min ilska och besvikelse sa jag några väl valda och efter många om och men hämtade vi lillan och återvände till huset. Där stod säljaren och skrubbade så fingrarna glödde. Hon hade t o m lånat städsaker ifrån "specialservice" så att det skulle bli ordentligt rent! Det löste sig iaf till det bästa och imorgon får vi iaf installera oss i huset!

Att vi måste stå en hel dag med hyra i ett hus vi inte kan bo i är en sak, dock hade vi packat ned mat, kläder, hygienartiklar, bäddset, SÄNGEN och ja...you name it! Så det var bara att flytta in i lägenheten igen och packa upp! Som tur är har jag världens bästa storebror som ställde upp med mat och hockey ikväll! farmor erbjöd sovplats men natten får bli som den blir...vi har ju kvar soffan iaf ;)

hörs ikväll!

Kommentarer
Postat av: Santa

ÅÅh, så typiskt!! och ni som var så taggade på att få fara dit och börja installera er. Ja, det var inte shyst av hon som bott där tidigare. vad hade hon för anledning då till att hon inte hade fixat städningen? :S

2008-12-01 @ 18:46:56
URL: http://santantane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0