Längtan är obeskrivlig!

Idag fick jag trevligt besök av Josse och lilla Nova. Nova ville sova en stund på da`n och när hon vaknat begav vi oss till sta`n och "Subway" där vi lyxade på med varsin god smörgås som vi tog med hem och åt (vi åkte hem till Josse). Vi satt och tjattrade och log åt lillprinsessan och vid fyra fick jag upphämtning av Fredde som slutat jobba för dagen.

Vid fem-tiden kom syster med familj förbi för att låna mikron till Sagas mat. De var i "knutarna" och ni vet ju hur det är med de små - när det är matdags så är det! När de begett sig hemåt så var det bara att måla på ögonfransarna och hasta vidare till mötet med föräldrarna och de blivande föräldrarna i vår föräldragrupp. En riktigt trevlig kväll med mycket barnprat och mycket snusande på de små som redan entrat världen. Nog börjar det pirra i magen när man tänker på att det snart är vår tur att bli föräldrar - så OVERKLIGT!
Fredde håller på att spricka av längtan och innan vi ens hade hunnit innan för dörren hemma så var han nere i källaren för att hämta upp barnvagnen. Vi har haft den nere i källarförrådet men ni vet ju hur det är att ha saker i ett förråd - de börjar lukta ja..förråd! Så..vi tog upp den nu för att den ska få vädra av sig innan knodden kikar ut så nog ska jag vara förbannad på att den är i vägen för dammsugningen och att den står och dammar men - allt för vår lilla ängels skull!



             Är det någon här som ser lite sugen ut kanske ;)?

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0