Syskonkväll ;)

Har just kommit hem och installerat oss efter dagens alla "aktiviteter". Vi vaknade "mitt a`da`n" vid elva-tiden  - åt frukost - städade lite och begav oss in med ett urinprov till BB. Har inte haft några värkar sedan igår kväll och ingen barnmorska har ringt angående urinprovet så jag antar att infektionen är på bättringsvägen och att värkarna därav har avstannat SKÖNT!

Vi åkte vidare till "Barnens Hus" för att checka att det verkligen blev beställt en bilbarnsstol och jajjamensan det låg en "svart-brun BRIO Primo" inne på lagret och när försäljaren frågade om vi ville köpa hem den redan idag så..ehh....tjaa, varför inte?! Så nu är allting ordnat, bara skötbordsmadrassen kvar och sedan får bäbis gärna titta ut om några veckor ;)!

Åkte vidare till "Kåge" och Freddes föräldrar för att hämta grillen vi lånat dit igår och sedan kunde vi äntligen landa hos syster yster där vi ordnade mat inför syskonkvällen (m respektive) som var riktigt mysig. Vi grillade - spelade kubb - åt efterrätt och spelade "Cluedo" innan det var dags att styra färden hemåt. En heldag med mys i nära och käras sällskap alltså men äntligen är vi hemma igen "Borta bra men hemma bäst ;)


 << Servettvikningen "Anknäbben" by Tim Holmqvist


     

            Grillning - Kubb - Efterrätt - Sällskapsspel....................Vad mer kan man begära ;)?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0