Projekt - bygglov!

Peter tipsade oss om en arkitekt/kvalitetsansvarig (Gert) som han tyckte vi skulle samråda med angående ritning och detaljskiss på hus, tomt, utbyggnad, osv. 
Vi träffade Gert och ritade upp de ändringar vi ville på husmodellen "Kornett". Vi fick bestämma ALLT men de ändringar vi gjorde var inte många.... Vi förlängde väggen nere i hallen för att få mer möblerbar yta samt stänga för den redan extremt öppna ytan lite, satte ett helt räcke uppe (istället för en vägg, tog bort takfönstren uppe (alltid stor risk för fuktskada) och  tog bort de franska balkonerna vilket vi båda tyckte var helt onödigt och estetiskt fult helt ärligt!
 
Detta var i slutet på Maj och redan i mitten av Juni fick vi ett brev från kommun att de skulle börja handlägga vårt ärende.....
 
 
Vi hörde ingenting i Juli månad (inte så konstigt eftersom det ar semester) men Fredde var in och pratade med en handläggare (tydligen just vår handläggare) som konstaterade att allt såg bra ut och endast ett grannmedgivande återstod innan bygglovet skulle vara klart. Vi träffade grannarna medan vi var och hälsade på tomten och alla verkade glada över att vi skulle flytta dit. Jag ringde kommun igen i slutet av Agusti och den 22 Agusti hade grannmedgivandet kommit in. Jag har sedan dess försökt kontakta kommunen angående bygglovegt men får alltid samma svar; "de har så mycket att göra vi återkommer när vi har tid".
 
Väntan fortsätter....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0