Egentid när den är som bäst ;P

Underbara dag! Lilltrollet har varit på strålande humör och mamma likaså! Vi har varit aktiva på hemmafronten och varvat naveluddspillande med bus, majskroksätning, bus i sängen och ännu lite naveluddspillande! Det tar heller inte slut här...Efter middagen tog fredde med sig flickorna upp till schtaan för veckohandligen så att jag skulle få rå om mig själv en stund - sagt och gjort! Jag har badat och läst mina föräldratidningar både en och fem gånger, pillat navel (ja, den är helt urgröpt vid det här laget!), fyndat på Tradera, kolla facebook (för typ sjuhundraelfte gången idag) och nu också snart bloggat - tog de lilla omvägen förbi Umeå lr, vart håller dem hus?=P

Lillan & Loppan...






FÖRkylda!

Jahapp, då var det även min tur att förgiftas av denna hö(st)snuva som får vilken motorväg somhelst att verka liten i jämförelse med denna konstanta E11 under näsan! Barnen bollar förkylningen emellan varandra och vid det här laget har vi skaffat oss klippkort på VC och barn då Mollies krupp konkurrerar med Märtas magbesvär och febertoppar! Men..inget ont som inte har något gott med sig vilket i det här fallet är hemmamys med en to-do-list som faktiskt verkar krympa!
I helgen har vi tex inhandlat tyger till barnens gardinkappor + sytt gardinkapporna, kaklat lite i köket, fixat lite julpyssel, ordnat en ny blandare till köket (om ingen kommer och intalar oss att det har blivit modernt med blandare som når ända upp till överskåpen dvs), fixat tillbaka våra nya TV som gett namnet "strular" en helt ny innebörd - hejdå 47`full HD med inbyggd boxer!

Köpte även var sin ny lampa till barnen och gröna askar till Mollies rum i moln-serien som jag älskar :)

     


Inatt sov trollet över hos mormor med diverse andra kusiner så jag får rå om lillärtan helt själv och idag väntas myspys med fika och tjatter hos Vera med Sofia och hennes små ;)



Leos & Limpa för heile slanten =P

Jajjamensan, S&V hörde av sig igår morse och ville åka upp på Leos, sagt och gjort! Vi stuvade in oss (3 familjer i 2 bilar) och brummade upp mot leklandet där visst halva skellefteås mammaskara gjorde oss sällskap ;P
Hemma framåt afton vände vi bara på klacken för en skön promenad i höstvädret innan det var dags att landa hemma för middag. Jag & Mollie lämnade W-O tilll stadens ärenden och stannade istället hemma för att baka deg och dega litegrann ;)

Jag hittade även ett nytt recept på en supergod limpa - i grannen Fridas kokbok - som jag lånade till att göra degen egentligen;) Så...efter hockeyn (var hurtig i pauserna) hade vi sex goa limpor klara att stoppa i (oss) frysen ;)

 

    

Tisdag

Jihapp, vad ska man ta sig för att göra idag då=) Jag hoppas på något livstecken från Vera & Sofia om en dejt idag annars vette klåån vad som händer då körka (Ö-F) är stängd idag vilket brukar vara vårat tillhåll på Tisdagarna. Nu ska jag iaf försöka slänga ihop en deg till Trollan och kanske ta tag i städningen innan Märta vaknar och vill busa;)


RSS 2.0