Jävla bygglov!

Som sagt...folk hade varnat oss för att bygglovet skulle strula men vi blev bevisade motsatsen tills.....vi (Fredde) gick upp på kontoret i början av Oktober (efter att vi inte hört av kommunen sedan Agusti) och fick veta att vårt byggärende tappats bort. WHAT? F pratade med Chefen på byggkontoret som fick väääldigt bråttom att få ut honom. Hon tog hans telefonnummer och kort därpå ringde hon upp..."Jo, det var ju en som satt med ärendet men hon hörde bara inte vad vi sa men allt är klart så vi lägger byllovet på lådan imorgon!
 
BULLSHIT! De hade tappat bort ärendet och fick nu panik!
Två dagar gick innan F fick ett mejl om att "Lilltoaletten" på nedervåningen ej är handikappanspassad eftersom det behöver vara 80 cm från toalettstolen till väggen samt att man ska kunna komma in och vända med en rullstol. F blev förbannad och ringde direkt till vår arkitekt/kvalitetsansvarige som vi betalat dyra pengar för att han ska få bygglovet att stämma. Gert i fråga förklarade att dessa regler endast är rekomendationer och att han nyss kommit från ett möte med handläggaren där han visat med en "kompass" att man visst kan svicha runt med en rullstol på toaletten. So far So good!
 
Vi har inte hört ngt på flera dagar och idag (Måndag 13/10) ringde jag återigen upp kommunen och pushade på dem men de verkar inte gå att få tag i.
 
Väntan fortsätter.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0