1 koppa + 1 koppa = flera koppor!

Attjo, attjo, attjo PROSIT! Sååå fick jag äta upp det där jag sa om att jag nästan aldrig blir sjuk ! Igår låg jag på dödsbädden och det var riktigt allvarligt ska ni veta! Med närmare 37,5 graders feber  trodde jag att min sista stund var kommen (jag skojar inte när jag säger att jag normalt ligger på 35,5!).
Jag låg t o m och grät för att jag inte orkade städa igår afton och det är min fasa - att inte kunna städa alltså!! Jag är verkligen sjuk då jag ber Fredde (dammsugargärnauntsakerna) om hjälp och det gjorde han vilket dämpade min ångest med ungefär 1 mil!!  

Nu mår jag bra och likaså vår dotter som just nu besitter extra trampdynor i form av blåsor fulla fötterna (Läs: under fötterna)! Hon har aldrig varit så pigg och glad så den kanske inte var så tokig den där kuren av vattkoppor iaf! Malin var så söt i afton för hon ringde och ville komma förbi med Julius. Hon frågade många gånger om det fanns risk för att vattkopporna skulle vara uttorkade till dagen efter (då de skulle komma hit). Vi bestämde date imorgon (Söndag) men strax därefter ringer hon desperat och hävdar att de MÅSTE komma NU för att de verkligen vill åt kopporna! Haha, någon annan som är lika desperat över att se sitt barn sjukt?!

De har iaf pussats, kramats, bytt nappar, druckit ur varandras vattenflaskor och till råga på det så har vi gnuggat mollies koppor mot julius händer så blir han inte sjuk nu så vette tusan!


För övrigt så har lillan några koppor och de sitter under fötterna så de syns inte ens=)!!
Nattinatti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0