Ett första leende

Hipp hurra! Mollie har sovit bra för andra natten i rad och det innebär också att mamma har sovit bra för andra natten i rad ;) Inte nog med det så har jag ju pappa Fredde hemma som alltid tar ut lillan i vagnen på morgonen. De var hemma vid tio igen då de väckte mig. Paniken infann sig ganska snabbt när vi kom på att vi skulle vara på BVC halv elva. Lillan växer så det knakar och går upp 300 g / veckan.

Vi kom hem, lillan fick mat och sedan bar det iväg på vår rutinuerliga dagspromenad med Malin och Julius. Vi traskade till Bergsbyn och på vägen hem våldgästade vi "Shell" för lite sött att knapra på den sista biten.
Fredde hade storstädat när jag kom hem för klockan fyra ringde det på dörren och där stod mäklaren som ska hjälpa oss att sälja iväg lägenheten.

Ikväll....var det hockey på TV men vad är bättre än att sitta och titta på lillan och vet ni vad?=P....Ikväll fick vi varsitt första leende av sessan och det gick INTE att ta miste på! Hon har blivit så mycket äldre på bara några dagar och det blir bara bättre ;)

Förlåt mamma för den slarviga uppdateringen på bilder av lillan men här är ditt "momme-troll" iaf (vääldigt trött efter en tripp i vagnen)


 

Kommentarer
Postat av: Louise

Vilken söt liten bjöörn!;) Vad skönt att ni får sova bra.. det underlättar ju vardagen lite.

Var har ni tänkt flytta förresten?:)

2008-10-14 @ 07:05:28
URL: http://chiqquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0