Bäbistitt & föräldraträff

Ultraljudet idag var helt fantastiskt och känslan att få se vår lilla älskling "dola" på där inne i magen går inte att beskriva. Vi hade tid klockan 13.00 och syftet med detta extra UL var som sagt att kolla moderkakans läge men läkaren som utförde undersökningen var nog lika fashinerad som oss över hur krabaten i magen ter sig så han visade gärna allt vi ville se av bäbis ur alla vinklar och vrår. Han erkände lite blygsamt att han tycker om att öva sig på att mäta barnet i magen  (som inte ens ingick i denna koll) och ursäktade sig för att han höll på "så länge" men hallå! Vi satt och skådade det vackraste vi sett och ville ju verkligen inte att han skulle sluta så "att kolla moderkakan" tog en halvtimme (det skulle ta 5 min) =) Och bäst av allt - som en "ursäkt" för att han hållit på så länge så fick vi med oss ett underbart kort av bebbe lekandes med navelsträngen i magen.
Hursomhelst så har moderkakan flyttat upp och bäbis har fri framfart när h*n bestämmer sig för att komma ut och VILKEN LÄTTNAD=)!

När vi kommit hem och landat efter bb-besöket så fick vi sällskap av Malin och sedan kikade Krister, Johanna och Lucas förbi också så de stannade på middag. Han är ju för underbar den här lilla killen som får vilken isbit som helst att smälta!  

                                                                       
                                                       Mamma Johanna & Lucas             Charmtrollet Lucas


Sedan var det bara att vända klackarna mot Malin och Clas där vi hade träff med halva föräldragruppen (Jag&Fredde, Malin&Claes & Vera&Ludde). Vi pratade om allt mellan himmel och jord men främst barn och förlossningar såklart!=) Och vi tjejer skrattade febrilt utemellan så jag trodde nästan att alla tre skulle föda på plats. Ojojoj vad fort tiden gick och vi kom inte därifrån fören klockan 24.00. Men det är snart dags att "snutt kudden" för imorgon bär det av till "Ajaur" där Freddes mamma har sitt barndomshem.

Natti natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0